De webshop wil een platform zijn waarop lokale creatievelingen kunnen tonen wat ze in huis hebben en elkaar en elkaars werk of product kunnen leren kennen.

Wil je iets te koop aanbieden in de webshop?

Moghan vzw wil met haar webshop een brug slaan tussen mensen en culturen, door authentieke en lokale (Belgische en Iraanse) items te koop aan te bieden. De webshop heeft geen commerciële bedoeling. De opbrengst van de verkoop gaat naar de aanbieder van het product (lokale producent of artiest).

In samenspraak met de aanbieder is een klein deeltje van de opbrengst bestemd voor Moghan vzw, als steun voor de werking. We zoeken items in het culturele segment: handwerk, kunst, fotografie, muziek… of producten die lokaal vervaardigd zijn.

De webshop wil een platform zijn waarop lokale creatievelingen kunnen tonen wat ze in huis hebben en elkaar en elkaars werk of product kunnen leren kennen. Heb je interesse? Neem dan contact op en dan bespreken we de praktische details.

Non-profit, transparant en veilig

Het kost niets om uw product op de lijst te zetten en u doneert pas nadat uw spullen zijn verkocht. Het is maar een kleine donatie aan ons

€0
kosten
klein
Donatie

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over verkopen op Moghan Webshop

Hoe werkt het?

Lid worden en verkopen op Moghan Webshop is gratis. Er zijn maar twee basisverkoopvergoedingen: verzendingskosten en verwerkingskosten voor betalingen.

Een aanbieding duurt zes maanden of totdat het item is verkocht. Zodra een item is verkocht, in samenspraak met de aanbieder is een klein deeltje van de opbrengst bestemd voor Moghan vzw, als steun voor de werking. Dat is het!

Wat moet ik doen om mijn producten te verkopen?

Heb je interesse? Neem dan contact op en dan bespreken we de praktische details.

Hoe word ik uitbetaald?

Nadat uw artikel op onze website is verkocht, sturen we geld naar uw bankrekening of betalen we u contant, afhankelijk van onze overeenkomst.

Wat kan ik verkopen op Moghan Webshop?

We zoeken items in het culturele segment: handwerk, kunst, fotografie, muziek… of producten die lokaal vervaardigd zijn.

De webshop wil een platform zijn waarop lokale creatievelingen kunnen tonen wat ze in huis hebben en elkaar en elkaars werk of product kunnen leren kennen.

het is tijd om je verbazingwekkende culturele en ambachtelijke werk te laten zien.

Stuur ons je vraag

  This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Een afspraak maken

  Moghan vzw

  Wijnstraat 17A
  9600 Ronse
  België

  Cultuurcafé 3Magiërs

  Wijnstraat 17
  9600 Ronse
  België

  Email: shop@moghan.org
  Tel:+32 489 090 774

  BE 0697.891.541
  Socio-culturele vereniging

  Menu

  Deel ons logo op uw website

  Ontvang het laatste nieuws

  Abonneer je op onze nieuwsbrief

  Ontvang meldingen over nieuwe artikelen