Samen nieuwe auteurs ontdekken, boeken lezen en  er achteraf over discussiëren: spreekt dit je aan? Vervoeg dan de boekenclub van Moghan. In een eerste bijeenkomst lijsten we op welke boeken of auteurs onze interesse wekken en we willen lezen. Dit kan zowel fictie als non-fictie zijn. Iedere deelnemer vertelt zelf waarom hij een bepaalde auteur of titel op de lijst wil. Er moet een link zijn met thema’s als spiritualiteit, religie, maatschappij, filosofie, persoonlijk engagement… Kortom, ieder boek dat jou inspireert om de wereld te verbeteren, komt in aanmerking!

Ieder lid van de boekenclub leest hetzelfde boek tegen een bepaalde datum. Dan komt iedereen samen om het boek te bespreken en zijn mening over het boek te delen. Op deze manier leert iedereen niet enkel nieuwe auteurs of thema’s kennen, maar  kunnen er ook boeiende gesprekken ontstaan over de onderwerpen die aan bod komen. Het is de bedoeling om onze literaire horizon te verbreden in een ontspannend en leuk kader.

Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar mieke@moghan.org. Als er enkele gegadigden zijn, kan een eerste ontmoeting gepland worden.

Contacteer Ons

velden gemarkeerd met * zijn verplicht