Moghan vzw biedt webdesign aan voor non-profitorganisaties en kleine vzw’s. Dit is voor Moghan een vorm van fundraising; de aanvrager krijgt een bepaald pakket van webgebaseerde diensten aangeboden, tegen een zeer aantrekkelijke vergoeding. Hieronder vind je twee mogelijke opties. Iedere website wordt uiteraard uitgewerkt in onderling overleg met de opdrachtgever. Neem contact op als je geïnteresseerd bent of voor een verkennend gesprek.

Statische website

Voor een statische website om bv. je diensten uiteen te zetten, jezelf, je organisatie of een project voor te stellen, doneer je tussen € 300 en € 500 aan Moghan vzw, inclusief de aankoop van de domeinnaam en kost voor de hosting voor 1 jaar. De website bevat maximum vijf pagina’s en je kan zelf geen content management doen. Reken voor de aanmaak zo’n 4 dagen.

Dynamische website met module voor content management

Met een dynamische website kan je niet enkel jezelf of je organisatie voorstellen, je kan er ook kort mee op de bal spelen wat activiteiten en evenementen betreft. Je doet immers zelf de content management: je past alles aan wanneer en hoe je zelf wil. Er zijn heel wat mogelijkheden: een blog, foto-albums, connectie met sociale media, interactieve formulieren,…Iedere site is natuurlijk ook responsive en dus makkelijk te bezoeken via tablet of smartphone.

Voor een dynamische website betaal je tussen € 800 en € 1200, inclusief de aankoop van de domeinnaam en de kosten voor de hosting voor het eerste jaar. In die prijs zit ook een korte opleiding van twee uur inbegrepen om je met het managen van de site op weg te helpen. De duur voor het ontwerp een dynamische website is ongeveer twee weken.

Heb je interesse of wil je meer info? Neem contact op via mieke@moghan.org of 0473699439

 

Voorbeelden: