steun ons moghan vzw

 

 

Help Moghan vzw een handje!

Moghan VZW en Cultuurcafé 3Magiërs is jouw plek. Maak er gebruik van en wees altijd welkom: voor een drankje, voor een etentje, voor een idee of een babbel, om te werken, te vergaderen, om te lezen of te schrijven, …

Joachim, Anne en Yari – drie trouwe supporters – leggen graag uit waarom ze het café een warm hart toedragen. Jij kan ook supporter worden door maandelijks een financieel duwtje in de rug te geven. Hieronder vind je wat je daarvoor in de plaats krijgt. Je helpt ons ook door onze berichten op Facebook te delen of over ons te praten.

We zijn bv. steeds op zoek naar verenigingen die ons café als vergaderruimte willen gebruiken, kunstenaars die expositieruimte zoeken, muzikanten die een try-out willen plannen, amateurkoks die de keuken van hun thuisland willen presenteren of andere enthousiastelingen die van Ronse houden en mee willen bouwen aan een creatieve en gezellige vrijhaven.

Kortom: geniet van onze gezellige ruimte en van onze activiteiten en doe vooral je eigen ding!

Wat krijg je terug als je supporter met een maandelijkse bijdrage?

  • Onze eeuwige oprechte dank!
  • Een gratis pint (of ander drankje) bij je eerstvolgende bezoek.
  • Regelmatig een uitnodiging om (vrijblijvend) mee na te denken over activiteiten en ideeën voor het café. Het café is ook van jou. Wij werken graag met je samen en horen graag wat jij voor het café zou kunnen of willen betekenen.
  • Een gezellige eindejaarsreceptie.
  • Eén keer per jaar een activiteit, exclusief voor supporters.

Arya en Mieke

1

Steun Cultuurcafé 3Magiërs - Joachim Wannyn

02:51
2

Steun Cultuurcafé 3Magiërs - Yari Gielen

01:15
3

Steun Cultuurcafé 3Magiërs - Anne Marescaux

01:29
4

Steun Cultuurcafé 3Magiërs - Mieke Stessens

03:28
Back to top button