ActiviteitenReveil RonseRituelen

muziek en verhalen op kerkhof Hogerlucht

“Vanaf de oever”: muziek en verhalen op kerkhof Hogerlucht

Op 1 november 2019 komt “Reveil” voor het eerst naar Ronse. Reveil is een non-profitproject dat mensen dichter bij elkaar brengt met muziek en lokale levensverhalen. Voor Reveil is een begraafplaats geen kille plek, maar een verzamelplaats waar duizenden verhalen de wortels van een gemeente vormen.
Tussen 17 en 18 u., het moment van de zonsondergang, brengen Teike Vos en Mark Michael De Smet een warm muzikaal optreden met “Vanaf de oever”. Teike Vos zingt liederen op gedichten van Ivo Van Streitem en José Voets, begeleid door piano. De liederen worden afgewisseld met vertellingen door Hilde Rogge. Zij brengt verhalen over de dood en de liefde.

1 november 2019, van 17 tot 18 u., ingang kant Hogerlucht, aan de overdekte afscheidsruimte.

Een initiatief van Moghan vzw, in samenwerking met de stad Ronse.

www.moghan.org, www.reveil.org

Moghan Info

Moghan vzw (enk. Mogh) wil zich met haar leden en bezoekers verdiepen in de Arische/ Iraanse leer en meer bepaald de leer van Zoroaster, maar vrij, specifiek en transparant geïnterpreteerd door Moghan vzw. Mogh wil aloude (Arische/ Zoroastrische) kennis leren en ontdekken, gebruiken en verspreiden, gebaseerd op de verbondenheid tussen mens en natuur en de gelijkheid van alles en iedereen in de natuur...

Gerelateerd...

advertentie
Back to top button