ActiviteitenSamen schrijvenWorkshops

Alzo schreef Zarathustra

Schrijf jij, voor je plezier of beroepshalve, maar heb of maak je er te weinig tijd voor? Schrijf jij liedjesteksten, dagboeken, liefdesbrieven, een bestseller, poëzie, blog- of Facebook-berichten, zakelijke teksten, menu’s of vertalingen? Op zondag 15 maart kan je gezellig komen schrijven in Cultuurcafé 3Magiërs. Gedurende anderhalf uur gaat de muziek uit en schrijven we samen in stilte. Je werk delen achteraf kan maar is absoluut niet verplicht.

Vanaf 14.30 u. kan je in het café terecht, een drankje bestellen en een praatje slaan als je dat wenst. Van 15 u. tot 16.30 u. schrijven we. Neem zelf je schrift, kladpapier, laptop, tablet of ander materiaal mee. Er is wifi in het café, voor wie opzoekingen zou willen doen. Deze sessie is gratis. Wel vragen we om minstens één drankje te consumeren. Kom genieten van de inspirerende vibes van collega-schrijvers. Het gaat niet om het resultaat maar wel om het schrijven zelf, om de tijd die je jezelf gunt om dit te doen.

Vooraf laten weten dat je komt is fijn! In het café of via mieke@moghan.org.

Zondag 15 maart, vanaf 14.30 u. Het café sluit om 18 u.

Cultuurcafé 3Magiërs

Wijnstraat 17

Ronse

Moghan Info

Moghan vzw (enk. Mogh) wil zich met haar leden en bezoekers verdiepen in de Arische/ Iraanse leer en meer bepaald de leer van Zoroaster, maar vrij, specifiek en transparant geïnterpreteerd door Moghan vzw. Mogh wil aloude (Arische/ Zoroastrische) kennis leren en ontdekken, gebruiken en verspreiden, gebaseerd op de verbondenheid tussen mens en natuur en de gelijkheid van alles en iedereen in de natuur...

Gerelateerd...

advertentie
Back to top button