ActiviteitenMediaRonse LeestVideos

Nadine Verbeke: “Faith en Hope gaan winkelen” (Joanne Harris)

Nadine koos een fragment uit “Faith en Hope gaan winkelen” van Joanne Harris, uit het boek “Samen sterke verhalen vertellen”. Dit boek gebruikt ze als ze sessies SamenLezen begeleidt. Tijdens deze bijeenkomsten verdiept een groepje mensen zich samen in een verhaal, waarna er spontaan een gesprek ontstaat over wat de mensen maar kwijt willen.

Voor Nadine is dit een ideale gelegenheid om tot lezen te komen.  Nadine voelt zich aangesproken door dit verhaal door de humor, omdat het gaat over ouderen die hun dromen nog waarmaken. Ze vindt dat onze maatschappij te weinig aandacht besteed aan ouderen.

Moghan Info

Moghan vzw (enk. Mogh) wil zich met haar leden en bezoekers verdiepen in de Arische/ Iraanse leer en meer bepaald de leer van Zoroaster, maar vrij, specifiek en transparant geïnterpreteerd door Moghan vzw. Mogh wil aloude (Arische/ Zoroastrische) kennis leren en ontdekken, gebruiken en verspreiden, gebaseerd op de verbondenheid tussen mens en natuur en de gelijkheid van alles en iedereen in de natuur...

Gerelateerd...

advertentie
Back to top button