ActiviteitenAlgemeenOver Moghan

Moghan Webshop

Beste kunstenaar of sympathisant,Moghan vzw/ Cultuurcafé 3Magiërs pakt uit met een vernieuwde website (www.moghan.org), waaraan ook een webshop toegevoegd is.

De focus in de aangeboden items zal liggen op Iraanse en Belgische lokale producten, geheel in onze filosofie van het verbinden van mensen en culturen.Graag willen wij een deeltje van de webshop voorbehouden voor lokale kunstenaars en andere creatievelingen.

Heb jij zin om één of verschillende van jouw kunstwerken aan te bieden via de webshop?Wij bieden graag een forum om jullie kunst te tonen en er een woordje uitleg bij te geven. We willen er graag promotie voor maken via onze website, nieuwsbrief en verschillende facebookpagina’s. Jij kiest uiteraard de prijs die je vraagt voor jouw werk. Wij voegen een klein bedrag toe aan jouw prijs als donatie voor onze vzw. Wij willen jou steunen en jij steunt tegelijkertijd onze vzw, waarvan de werking momenteel nagenoeg stil ligt omwille van de gekende omstandigheden.

Wat jullie willen aanbieden, is volledig aan jullie: schilder- of tekenkunst, keramiek, beeldhouwkunst, strips, juwelen, cd’s met eigen muziek, handgemaakte spulletjes allerhande… Is je interesse gewekt? Laat iets weten via mail of bel ons even om eens af te spreken. We hopen van je te horen!Kennen jullie nog andere kunstenaars uit de ruime omgeving die interesse zouden kunnen hebben?

Deel dit bericht dan gerust! Graag tot binnenkort en alvast bedankt!

www.moghan.org/webshop

Moghan Info

Moghan vzw (enk. Mogh) wil zich met haar leden en bezoekers verdiepen in de Arische/ Iraanse leer en meer bepaald de leer van Zoroaster, maar vrij, specifiek en transparant geïnterpreteerd door Moghan vzw. Mogh wil aloude (Arische/ Zoroastrische) kennis leren en ontdekken, gebruiken en verspreiden, gebaseerd op de verbondenheid tussen mens en natuur en de gelijkheid van alles en iedereen in de natuur...

Gerelateerd...

advertentie
Back to top button