Cultuurcafé 3Magiërs - NieuwsMediaRonseSamenwerkingVideos

Picturale Ronse – Verhalen in de stad 2022

Ons caféetje was één van de locaties voor “Verhalen in de stad”, in het kader van Picturale, het tweejaarlijkse festival voor de illustratiekunst. Wij mochten schrijfster Kolet Janssen ontvangen. Zij las in drie sessies, vier verschillende verhalen voor. Over draken, plotse hele diepe gaten in de keukenvloer, ingebeelde vriendjes en vluchten naar een ver land.

Natuurlijk was er veel aandacht voor de prachtige illustraties. Tussen de vertellingen door kwam er ook nog een steltenloper binnen gewandeld én enkele dorstige muzikanten. Kortom: een fijne en goed gevulde namiddag! Proficiat aan de organisatoren van Picturale Ronse vzw. En bedankt dat wij deel mochten zijn van deze magische dag!

Moghan Info

Moghan vzw (enk. Mogh) wil zich met haar leden en bezoekers verdiepen in de Arische/ Iraanse leer en meer bepaald de leer van Zoroaster, maar vrij, specifiek en transparant geïnterpreteerd door Moghan vzw. Mogh wil aloude (Arische/ Zoroastrische) kennis leren en ontdekken, gebruiken en verspreiden, gebaseerd op de verbondenheid tussen mens en natuur en de gelijkheid van alles en iedereen in de natuur...

Gerelateerd...

advertentie
Back to top button