ActiviteitenReveil RonseRituelen

Reveil Ronse 2019

Blij en voldaan na de eerste, mooie editie van #Reveil in #Ronse! Meer dan zestig mensen kwamen op kerkhof #Hogerlucht luisteren naar de gezongen gedichten van Teike Vos en Marc Michaël De Smet. Hilde Rogge ontroerde met het verhaal van “Het eiland van gevoelens” en leerde ons waarom er nog steeds miserie bestaat in de wereld met de vertelling over “Mietje Miserie en Pietje De Dood”.

De #weergoden hielden zich aan de afspraak en het bleef droog. Reveil zal vanaf nu ieder jaar georganiseerd worden door #Moghan vzw, in samenwerking met #Stad_Ronse. Bedankt aan Teike, Marc en Hilde voor de prachtige prestatie en aan Ignace Michaux voor de hulp en de steun.

Moghan Info

Moghan vzw (enk. Mogh) wil zich met haar leden en bezoekers verdiepen in de Arische/ Iraanse leer en meer bepaald de leer van Zoroaster, maar vrij, specifiek en transparant geïnterpreteerd door Moghan vzw. Mogh wil aloude (Arische/ Zoroastrische) kennis leren en ontdekken, gebruiken en verspreiden, gebaseerd op de verbondenheid tussen mens en natuur en de gelijkheid van alles en iedereen in de natuur...

Gerelateerd...

advertentie
Back to top button