ActiviteitenCultuurcafé 3Magiërs - NieuwsSamenwerking

Gedichtendag Ronse – Muzen in de Stad

Zondag ontving #Cultuurcafé#3Magiërs debuterend dichter Kenneth Swaenen en zanger-muzikant joachim wannyn – artist page. Zij zorgden samen voor een mooi samenspel tussen #poëzie en Nederlandstalige muziek.

Dit alles naar aanleiding van de poëzietegel die op het voetpad voor het café ligt. Kenneth won immers de gedichtenwedstrijd van de stad Ronse 2020 met “Wintergroen” en de tegel was zijn welverdiende prijs.

Kenneth vertelde over de achtergrond van zijn gedichten en droeg natuurlijk ook voor. Joachim bracht ontroerende kleinkunst die perfect bij de poëzie paste.

Hun optreden werd zeer gesmaakt!Fijne samenwerking met de Werkgroep Gedichtendag Ronse – Muzen in de Stad . Dankbaar voor de ondersteuning en het enthousiasme van onze schepen van Cultuur Joris Vandenhoucke! Voor herhaling vatbaar…#Ronse#Moghan

Moghan Info

Moghan vzw (enk. Mogh) wil zich met haar leden en bezoekers verdiepen in de Arische/ Iraanse leer en meer bepaald de leer van Zoroaster, maar vrij, specifiek en transparant geïnterpreteerd door Moghan vzw. Mogh wil aloude (Arische/ Zoroastrische) kennis leren en ontdekken, gebruiken en verspreiden, gebaseerd op de verbondenheid tussen mens en natuur en de gelijkheid van alles en iedereen in de natuur...

Gerelateerd...

advertentie
Back to top button