ActiviteitenChelleFeesten

Chelle 2021 – de langste nacht

Wat een mooie avond! We vierden gisteren, in fijn gezelschap, “Chelle” of de langste nacht. Leuke mensen, lekker eten en gezelligheid troef! Casimir Ostyn verzorgde voor ons een mini-concertje op gitaar, met zelf geschreven nummers. Hij nam zelfs een dichter mee die ons trakteerde op poëzie.

Ook de watermeloen en granaatappels ontbraken niet. We aten het traditionele feestgerecht #fesen_joon, op basis van gehakt, walnoten, wortel en granaatappelsaus en een ijsje met watermeloen en – jawel –granaatappelpitjes als dessert. Dank aan alle aanwezigen voor de fijne avond en dank aan Casimir voor de muziek.

Moghan Info

Moghan vzw (enk. Mogh) wil zich met haar leden en bezoekers verdiepen in de Arische/ Iraanse leer en meer bepaald de leer van Zoroaster, maar vrij, specifiek en transparant geïnterpreteerd door Moghan vzw. Mogh wil aloude (Arische/ Zoroastrische) kennis leren en ontdekken, gebruiken en verspreiden, gebaseerd op de verbondenheid tussen mens en natuur en de gelijkheid van alles en iedereen in de natuur...

Gerelateerd...

advertentie
Back to top button