ActiviteitenReveil RonseRituelen

Reveil Ronse 2021

Op 1 november vindt Reveil plaats op de oude begraafplaats in Ronse (ingang Engelsenlaan).

Van 15 u. tot 17 u. kan je vrij rondwandelen. De meest markante graven zullen gemarkeerd zijn met een witte ballon. Deze graven zijn voorzien van een uitvoerige uitleg over de symboliek op het grafmonument, de geschiedenis, betekenis en de persoon die er begraven ligt. Bij een aantal graven zal zelfs een #stadsgids aanwezig aan die je het verhaal over het graf vertelt.

Tussen 17 en 18 u. vindt het eigenlijke Reveil-moment plaats. We komen samen aan de tent, centraal op de begraafplaats. Daar kan je genieten van ingetogen #muziek en #levensverhalen, terwijl langzaamaan de zon onder gaat en het #kerkhof sfeervol verlicht wordt..

De muziek wordt verzorgd door Chantal Himbrecht, op gitaar begeleid door Frank Waterloos. Je zal ook kunnen genieten van accordeonmuziek, gebracht door Paco Baert. De verhalen worden verteld door Marie-Thé Breittinck, op gitaar begeleid door Jokke Behaegel.

Reveil Ronse (2021) is een organisatie van Moghan vzw en stad Ronse, ondersteund door CultuurLink Ronse.

Poster: Download PDF | Download PNG | Download Instagram

Moghan Info

Moghan vzw (enk. Mogh) wil zich met haar leden en bezoekers verdiepen in de Arische/ Iraanse leer en meer bepaald de leer van Zoroaster, maar vrij, specifiek en transparant geïnterpreteerd door Moghan vzw. Mogh wil aloude (Arische/ Zoroastrische) kennis leren en ontdekken, gebruiken en verspreiden, gebaseerd op de verbondenheid tussen mens en natuur en de gelijkheid van alles en iedereen in de natuur...

Gerelateerd...

advertentie
Back to top button